Een weekend naar Mussanah (Oman)

Een weekend naar Mussanah (Oman)

Het eerste weekend van de Paasvakantie van Babette 2 nachten naar Mussanah gegaan. Dit ligt in Oman, tussen Sohar en Muscat in, ongeveer 300km rijden wat inclusief grensovergang perikelen 3 uur kost. Goed te doen voor 2 nachten. Hier moest ik even ‘werken’. Nog mijn laatste bijdrage voor het verenigingsblaadje van de Nederlandse Vereniging. Het hotel heeft een Nederlandse General Manager die we gingen interviewen. En omdat het te ver is om even op en neer te rijden, kreeg ik een nacht verblijf met ontbijt voor 2 aangeboden 😀 . Een goed excuus om er dus nog een tweede nacht op eigen kosten eraan vast te plakken en zo fijn weer een lang weekend weg te zijn. Cor en ik hebben beide nog een dag vrijgenomen om ons niet te hoeven haasten. We boffen maar, met twee korte weekend uitjes na elkaar. Het weekend ervoor waren we namelijk naar Liwa geweest om woestijn te rijden. Het hotel is een luxe 4-sterren hotel, van alle gemakken voorzien. Mooi zwembad, strand, spa, prima restaurants om te eten en een goede uitvalsbasis voor een dagje Muscat en om de wadi’s in de buurt te verkennen. Muscat hebben we uiteraard even aangedaan. Het blijft een mooie stad en een bezoek aan de vismarkt kunnen we niet laten. Babette keek haar ogen uit! Daarna nog even door de souq gewandeld en snel weer terug gereden naar het hotel om in het zwembad te kunnen plonzen. We hadden helaas een dag uitgekozen om naar Muscat te gaan, die oncomfortabel warm was, met een temperatuur van hoog in de 30 en vochtig. Een teken dat het weer aan het omslaan is en dat we nu echt langzaam de winter gedag moeten zeggen. We hebben heerlijk uitgerust en aan ons kleurtje kunnen werken  😉 !

ECB_7331_resize

ECB_7290_resize

ECB_7300_resize

ECB_7304_resize

ECB_7308_resize

ECB_7311_resize

ECB_7317_resize

ECB_7322_resize

ECB_7330_resize

MUS1_resize

ECB_7338_resize

ECB_7343_resize

ECB_7348_resize

ECB_7355_resize

One Reply to “Een weekend naar Mussanah (Oman)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.