Dansen in de klas

Dansen in de klas

Babette en Otto, haar Deense vriendje, wachten altijd samen op de moeders zodat we gezellig met zijn allen naar de auto kunnen lopen aan het einde van de schooldag. Omdat een van ons altijd even moet wachten op de ander, zijn ze vaak met zijn tweetjes nog aan het spelen in de klas. Vorige week dansen o.a. op het liedje de ‘Skeleton Dance’ en ‘Open Shut’. Otto is een liefhebber van dansen, Babette wat minder en vind het gewoon leuk om samen met Otto wat te doen. Als je het filmpje van de ‘Skeleton Dance’ niet kent ook deze even bekijken. Dan snap je waarom Otto ‘houterig’ danst!

One Reply to “Dansen in de klas”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.