Het einde van het schooljaar

Het einde van het schooljaar

Het afgelopen jaar is omgevlogen en Babette heeft het erg naar haar zin gehad in de eerste kleuterklas (FS1 = Foundation Stage 1).  Deze week allerlei activiteiten in de klas, nog een schoolreisje naar een speeltuin en een optreden voor de ouders, samen met een hele mooi samenvatting van het schooljaar in foto’s. De kinderen in de klas vonden het erg leuk om deze te zien. Na afloop het grote boek meegekregen (de learning journal) en een certificaat dat ze naar FS2 mag. Zie onder de filmpjes voor een impressie. Zodra ik de officiele presentatie heb ontvangen, zal ik deze ook nog uploaden.

De klas blijft gelijk, dat is opzich wel fijn. Een leuke mix van nationaliteiten, misschien alleen een beetje te weinig meisjes (15 jongens / 8 meisjes). Dubai blijft een stad waar veel mensen komen en gaan. Dus na de zomer zien we wel welke kinderen terug komen. Haar beste vriendjes en vriendinnetjes komen in elk geval terug in September.

One Reply to “Het einde van het schooljaar”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.