Het afgelopen jaar in de eerste kleuterklas!

Het afgelopen jaar in de eerste kleuterklas!

Deze presentatie heeft de juf van Babette gemaakt. Een hele leuke herinnering aan een super eerste jaar op de grote school. Je moet er wel even voor gaan zitten als je alles wilt zien. Het eerste en laatste stuk zijn de liedjes die de klas gezamelijk had gezongen voor de ouders. Je kan ook gelijk naar de presentatie doorschuiven. De foto’s geven een goede indruk wat ze allemaal doen op school. Zie tijdsindeling onder.

0 – 2.40 min Het openingslied – “Together”

2.40-19.15 min Een jaar samengevat in foto’s

19.15-23.50 min Afsluitingslied – “You are a star”

Bij het zien van de presentatie met foto’s met de gekozen muziek, kreeg ik en een paar andere moeders toch echt wel even een paar tranen in de ogen. Het eerste lied begint met de tekst:  “This is where the chapter ends….. “. Het einde van het eerste jaar op de grote school is echt ten einde. Ze heeft het super naar haar zin gehad, het is een leuke klas en op naar FS2. Nu hopen dat de Juf weer net zo leuk is. En onze meid wordt over een maand alweer 4!

3 Replies to “Het afgelopen jaar in de eerste kleuterklas!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.