Een kleine vis in het water!

Een kleine vis in het water!

Na de zomervakantie naar Singapore & Bali zijn we gestart met intensieve zwemlessen voor Babette. Voor een periode van 5 weken elke dag zwemles. De lessen zijn kleinschalig en maximaal 5 kleuters in een klasje. We hebben zelfs het geluk dat ze 2 van de 5 weken maar met nog een ander meisje les had, bijna privé les! Erg leuk om te zien, hoe snel ze progressie maken en hoe snel ze enorm veel plezier in het water hebben. Babette had altijd al veel plezier met zwemmen, maar weigerde haar hoofd onder water te doen. Na een week, stak ze zonder problemen haar hoofd onder water om objecten te pakken en nu wil ze eigenlijk alleen nog maar ‘duiken’. Gelukkig is het hier bijna altijd lekker weer voor het zwembad en kan ze nog heel veel blijven oefenen! Nog 1,5 week intensieve les en dan blijven we doorgaan met 2 of 3x per week. Dus hopelijk kan ze snel goed veilig in het diepe zwemmen zonder enig support.

SWI1_resize

DSC06240

DSC06270

DSC06275_resize

One Reply to “Een kleine vis in het water!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.