Zandhappen enzo…..

Zandhappen enzo…..

Het is lastig om de weblog bij te houden. Vinden het zelf eigenlijk wel heel erg leuk, als een soort van dagboek, maar met bezoek tussendoor (Jessica is begin mei weer een week langsgeweest), druk op het werk, een werkbezoek aan Afghanistan en natuurlijk de uitjes in het weekend is onze agenda overvol :).

Halverwege mei ben ik voor het laatst de woestijn in geweest. Cor was even naar nederland voor een langweekend om daar de bruiloft te vieren van een oud huisgenoot uit Vroenhoven. Onze auto is nu helemaal ‘woestijnproof’. Door het vele woestijnrijden staat onze auto regelmatig in de garage. Hier hebben we uiteraard rekening meegehouden met de aanschaf, maar de rekeningen van de reparaties werden een beetje te hoog. Met name de radiator is de zwakke plek van de auto, die bevindt zich redelijk laag aan de voorkant, waardoor de ophanging al 3x vervangen is en de radiator zelf 1x, vandaar de aanpassingen. Onze nieuwe radiator is nu helemaal beschermd met een ‘skidplate’ en de auto is nu een paar cm opgehoogd door middel van een suspension kit.

Ik zag het niet zitten om alleen te gaan rijden en ben daarom bij Rene in de auto gestapt. Samen met Ward, Linda, Rene, Hans, Priscilla en Felicity (zus van Priscilla) zijn we het zand in gegaan. Felicity was nog nooit in Dubai geweest en dus nog nooit in de woestijn en wij vinden het zelf ook helemaal niet erg om weer zand te happen. Gelukkig kwamen we weer heel veel kamelen tegen die een erg leuk fotografie object blijven. Bovenstaande foto (in de titel) heeft Linda van mij gemaakt toen ik close-up foto’s van de kamelen aan het maken was. Ze kwamen erg dichtbij!

ZANDHAPPEN1_resize

CSC_0940_resize

In de middag lekker een drankje wezen drinken in de Irish Village en ‘s avonds gegeten bij Ward & Linda. Een ouderwets gezellig weekend was het weer. Zij wonen ook in JBR en hebben een prachtig uitzicht richting de Marina.

ZANDHAPPEN2_resize

Verder neem ik nu altijd mijn camera mee 🙂 en probeer mooie foto’s te maken van Dubai. De Marina was laatst aan de beurt!

DSC_1012_resize

DSC_1018_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.