Cor & Martha weer op bezoek (1)

Cor & Martha weer op bezoek (1)

In de voorjaarsvakantie zijn Cor en Martha weer op bezoek geweest. Voor Opa was het inmiddels alweer 3 jaar geleden. In de tussentijd elkaar uiteraard wel gezien in Nederland. Babette had er weer lang naar uit gekeken en gelukkig hadden Opa en Oma een week gepland voor bezoek tijdens een schoolvakantie. Heel veel dus samen kunnen ondernemen. Naar het strand geweest samen met Cor en de hele nieuwe boulevard bij JBR bekeken.

ECB_2949_resize

228_resize

ECB_2889_resize

CM6_resize

En uiteraard wilde Babette vol trots aan Opa en Oma laten zien hoe goed ze kan fietsen. Een rondje door de wijk en even naar school fietsen.

ECB_2903_resize

ECB_2904_resize

ECB_2907_resize

250_resize

Naast het vele fietsen ook naar het zwembad met het mooie weer. En omdat ze Opa al zo lang niet in Dubai had gezien, wilde ze alles met Opa doen en zijn handje vasthouden. Heel schattig om te zien!

CM7_resize

ECB_2912_resize

ECB_2913_resize

Nadat we weer afscheid hadden genomen van Cor, die weer voor het werk op pad ging zijn we met zijn viertjes naar Miracle Garden gegaan. De Keukenhof op zijn Dubais, maar dan kleiner, maar nog steeds mooi om te zien. Vorig jaar ben ik er ook geweest en elk jaar hebben ze weer een paar andere thema’s.

264_resize

CM8_resize

Een trein met allemaal vlaggen van vele landen. Babette was erg trots om te zien dat de Nederlandse vlag naast die van Zuid-Afrika lag, aangezien haar beste vriendje Dylan uit Zuid-Afrika komt.

ECB_2939_resize

Al die bloemen geven uiteraard mooie foto momenten. En een 4-jarige wilt uiteraard niet altijd meewerken met fotograferen!

271_resize

CM9_resize

CM10_resize

278_resize

CM11_resize

Na verloop van tijd trok Babette weer bij en wilde ze wel weer graag met Opa & Oma op de foto.

ECB_2953_resize

289_resize

CM12_resize

CM13_resize

ECB_2961_resize

298_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.