Cor & Martha weer op bezoek (2)

Cor & Martha weer op bezoek (2)

Aangezien het voorjaarsvakantie was, hoefde Babette niet naar school. Nog een middag samen met Otto en Alfie twee vriendjes uit haar klas afgesproken op Kite Beach. Heerlijk middagje op het strand.

ECB_3064_resize

CM1_resize

ECB_3066_resize

Zwemlessen gingen gewoon door die week, dus gezellig samen met Opa & Oma naar zwemmen en op de fiets samen met Opa. Babette vertelde heel duidelijk aan Opa hoe ze moesten fietsen en lette heel goed op Opa.

CM2_resize

Ik ben samen met Martha met de auto langzaam meegereden om een paar foto’s te kunnen maken en snel naar school om de auto te parkeren, zodat we ze samen bij het zwembad weer op konden wachten.

CM3_resize

De zondag zwemles is samen met haar beste vriendinnetje Catarina uit haar klas en altijd hebben ze samen veel lol.

ECB_2991_resize

ECB_3000_resize

Lenette is ook nog een keertje langs gekomen om Babette’s haren te knippen en op de zondag begon school weer. En die begint vroeg! Om 7.15 de deur uit is toch echt een beetje te vroeg voor Opa. Oma vond het veel te gezellig om mee te gaan om de klas ook te zien. Vol trots liet Babette haar kastje zien en was het weer een heel blij weerzien met Dylan na een week vakantie.

CM4_resize

440_resize

443_resize

De ochtend dat Babette op school zat, ben ik samen met Cor & Martha met de metro naar Deira gegaan om een wandeling te maken langs de Creek en even wat cultuur op te snuiven. Het blijft een levendig gebied om doorheen te wandelen.

446_resize

ECB_3154_resize

ECB_3150_resize

459_resize

De laatste dag ging Martha weer mee naar school en haar ophalen hebben we met zijn allen gedaan en daarna in een keer door naar het vliegveld om gedag te zeggen.

CM5_resize

530_resize

541_resize

One Reply to “Cor & Martha weer op bezoek (2)”

  1. Hele leuke reportage met mooie foto’s. We hebben het ontzettend naar ons zin gehad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.