Martha weer in Dubai

Martha weer in Dubai

In Augustus was het weer zover, Oma kwam weer op bezoek voor een week. We blijven tegen haar zeggen dat het toch echt de verkeerde tijd van het jaar is. Ze kan het uiteraard niet laten om Babette op te zoeken met haar verjaardag 😀 ! De hele week veel tijd samen doorgebracht met voorlezen, knutselen, spelletjes spelen en tv-kijken.

ECB_9420_resize

ECB_9281_resize

ECB_9399_resize

Martha1_resize

Het leven van een 4-jarige bestaat nu met name uit zich verkleden en net doen alsof ze in een fantasie wereld leven. Hierin past uiteraard heel goed dat ze als prinses, inclusief kroon naar het Aquarium wilt 😀 ! Geweldig toch!

Martha2_resize

Na een week intensief samen zijn is het altijd moeilijk om afscheid te nemen en zeker van Oma voor Babette. Op onderstaande 2 foto’s is het erg goed te zien dat ze helemaal niet blij is om haar weer op het vliegtuig te zetten.

WP_20140817_12_03_46_Raw

Martha3_resize

Wat een verassing was het toen bleek dat het vliegtuig overboekt was en Oma wellicht niet met het vliegtuig terug naar Nederland kon vliegen. Martha heeft toen aangeboden om haar plekje op te geven in ruil voor een vliegticket. En aangezien Martha niet gebonden is aan werk, maakt het voor haar echt niet uit om een dagje later terug te vliegen. Babette blij dat ze nog een extra dagje bleef en dat ze snel weer terug zou komen in de winter met een gratis ticket van Emirates! Het was weer gezellig en we zouden haar snel weer terug zien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.