Spelen, spelen, spelen!

Spelen, spelen, spelen!

Het afgelopen jaar is elke dag Babette’s vriendinnetje Kendall 1x per week komen spelen. Super gezellig en de meiden kijken er wekelijks naar uit. Nu ik weer volledig aan het werk ben, mis ik wel een beetje dat ik deze tijd niet met Babette kan doorbrengen. Nu ze bijna 5 is merk je wel dat ze steeds zelfstandiger wordt en bij het spelen de deur achter zich dicht trekt 🙂 . Deze wekelijkse play-dates zullen we ook in het nieuwe schooljaar proberen voort te zetten. Kendall gaat dan naar dezelfde school als Babette. Meisjes van 4 vinden het geweldig om zich te verkleden, met my little pony spelen, bellen blazen, koekjes bakken en heel veel andere gezellige dingen.

ECB_3870_resize

ECB_3868_resize

K&B_resize

423 105

101

095

094

Naast Kendall proberen we ook met andere kinderen buiten school en de wijk af te spreken. Meestal is dit met Seth, waarmee we ook naar New York zijn geweest. Heerlijk fietsen, steppen in de kinder fiets speeltuin.

ECB_3679_resize

ECB_3672_resize

ECB_3673_resize

ECB_3678_resize

Een ander heel goed vriendinnetje is Catarina, haar Braziliaanse klasgenootje. En net als met Kendall is het verkleden en doen alsof ze in een andere wereld leven. Heerlijk eenvoudig en onbezorgd zoals kinderen kunnen spelen!

ECB_3172_resize

ECB_3161_resize

One Reply to “Spelen, spelen, spelen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.