Een vrijdagochtend op het strand!

Een vrijdagochtend op het strand!

Sinds een half jaar heeft Cor het SUP-en ontdekt (Stand Up Padling). Een paar keer eerst een plank gehuurd en toen eentje zelf gekocht. De weekenden zijn we nu meestal op het strand te vinden. Babette gaat bijna altijd mee met Cor op de plank. Ze zien vaak kwallen in het water (afhankelijk van het seizoen) of grote zee schildpadden. De schildpadden hebben ze alleen nog gezien als ze buiten de grote stad gaan peddelen. Het bevalt allemaal zo goed, dat Cor nu ook een GoPro camera heeft gekocht die hij ook op de plank vast kan zetten. Zo kan je makkelijk filmpjes en foto’s maken. Babette vindt het super gezellig om mee te gaan. Ze zit heel stil op de plank, mooi rechtop, kijkt om haar heen en is heel veel aan het kletsen en zingen begrijp ik van Cor. Nu met de filmpjes kan ik een keertje meegenieten!

2 Replies to “Een vrijdagochtend op het strand!”

  1. Als je toch in de sub-tropen woont moet je van het weer en de mogelijkheden genieten!!!!
    Lijkt me trouwens wel inspannend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.