Uitwaaien in Musandam

Uitwaaien in Musandam

Begin mei weer een weekend naar Musandam geweest 🙂 . Het is hier altijd mooi en altijd voelt het als een kleine vakantie. We hadden voor een middag een Dhow voor ons alleen gehuurd. Cor wilde heel graag peddelen in Musdandam en tegen de boot kunnen zeggen waar en hoelang we ergens wilden stoppen. Met een grote gedeelde boot kan dit natuurlijk niet. Sander en Lenette hebben ons gezelschap gehouden voor die dag en voor hen bleek het de eerste keer naar Musandam te zijn. Ze waren helemaal verbaasd hoe mooi het daar is en eigenlijk zo dicht bij huis. Na de boottocht nog ‘s avonds gezellig zamen gegeten. Zij reden die avond weer terug naar Ras Al Khaimah waar ze wonen en wij bleven een nachtje in het voormalige Golden Tulip slapen zodat we de volgende ochtend nog naar een baaitje konden rijden waar je ook zo met de plank het water in kunt gaan. Hier hebben we heel lang geleden ook gekampeerd.

DSC_7331_resize

DSC_7324_resize

DSC_7242_resize

DSC_7240_resize

Een aantal foto’s heb ik van Lenette gekregen. Helaas ben ik zo stom geweest om de verkeerde foto’s te wissen van mijn geheugenkaartje :(. Een paar mooie foto’s vanaf en op de boot ben ik helaas dus kwijt. Het is de herinnering die uiteraard telt!

One Reply to “Uitwaaien in Musandam”

  1. Wat leuk om Cor met de kleine te zien paddlen!
    Groetjes uit Utrecht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.