Lola is er eindelijk weer!

Lola is er eindelijk weer!

In Augustus is mijn moeder eindelijk weer op bezoek geweest. De laatste keer was 2,5 jaar terug. Helaas had ze haar pols gebroken en mocht niet reizen van de arts. 2 Weken heeft ze heerlijk bij ons doorgebracht en veel met Babette kunnen spelen. We blijven zeggen Augustus is niet de maand om te komen, maar oma’s kunnen het uiteraard niet laten om de verjaardag van hun kleindochter bij te wonen. Babette was ontzettend blij dat haar Lola weer op bezoek was.

080

082

De ochtend van haar verjaardag was ze erg blij. De dag uiteraard gestart met cadeautjes uitpakken. En omdat Babette in de zomervakantie jarig is en bijna al haar goede vriendjes en vriendinnetjes op vakantie zijn hadden 2 vriendinnetjes (Kendall & Catarina) en Dylan uitgenodigd om in een hele leuke binnenspeeltuin te kunnen spelen en wij konden gezellig bijkletsen met de ouders tijdens een hapje en een drankje. Dit om toch een verjaardagsgevoel te hebben. Het echte feestje vieren we begin September als het schooljaar weer is begonnen en iedereen weer is teruggekeerd naar Dubai.

ECB_4342_resize

ECB_4350_resize

ECB_4363_resize

Aangezien ik nog niet heel lang met mijn nieuwe baan ben begonnen en we net op vakantie waren geweest kon ik helaas geen vrij nemen. Gelukkig had Babette geen school en samen met Shirley hebben ze nog steeds veel ondernomen. Samen naar het zwembad, zwemles en thuis spelen met vriendinnetjes die weer terug waren gekomen van vakantie.

035

105

Gezellig koekjes bakken met Catarina!

041

Spelen in de tafeltent met Ines.

428

430

Na mijn werk af en toe afgesproken bij een restaurantje of het winkel centrum en dan samen naar huis gereden.

Het laatste weekend samen met Cor naar de Vlindertuin geweest. Deze is sinds begin dit jaar geopend en zeker een bezoek waard. Het waren weer fijne 2 weken en mijn moeder komt nu in December 2 weken terug. Daarna vliegen we met zijn allen naar de Filipijnen voor 2 weken. Mijn moeder gaat dan weer tijd samen brengen met haar zussen, wij blijven heel even bij de familie en maken dan een rondreis en van 9 dagen. Na de Filipijnen vliegen we met zijn allen terug naar Dubai en blijft ze weer 2 weken. Babette heel erg blij dat Lola 4 weken op bezoek komt en dat we naar de Filipijnen op vakantie gaan. Het land waar ze toch veel over heeft gehoord, via mij, mijn moeder en uiteraard Shirley die er ook vandaan komt.

069_resize

ECB_4447_resize

ECB_4458_resize

ECB_4498_resize

ECB_4478_resize

ECB_4479_resize

Gezellig samen met de metro naar een restaurant, waar ik ze heb ontmoet na mijn werk.

011

B&B 1_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.