Spektakel op de palm

Spektakel op de palm

Gisteravond zijn de palm en het Atlantishotel officieel geopend. In de krant was aangekondig dat het begeleidende vuurwerk een waar spektakel zou worden. Berichten van 3x groter dan het vuurwerk van de opening van de Olympische Spelen werden genoemd. Wij hebben de pijlen en knallen tijdens de Olypische Spelen niet geteld en kunnen het dus niet vergelijken, maar het vuurwerk van gisteravond was groots. We hadden afgesproken met Rene, Karin & Ginger. Zij zouden bij ons een hapje eten en daarna het vuurwerk vanaf ons balkon of het strand bewonderen. Linda en Ward zijn nog even aangeschoven voor het toetje en om na te tafelen. Het weer is nu super, dus de schuifdeur van het balkon stond open. Aan het begin van de avond hadden we al gezien dat bij het Ritz Carlton hotel voor ons appartement een groot feest aan de gang was met live muziek. Opeens hoorden we nederlandstalige liedjes langs komen. Koos Werkeloos leek ons tegemoet te schallen vanuit de hoteltuin richting balkon. We waren redelijk verbaasd. Meestal horen we de bekende rock covers, de bruiflofts mars en Indiaase muziek op de georganiseerde feesten. Redelijk snel waren we ervan overtuigd dat het toch echt nederlandstalig was. Het zag er erg gezellig uit. Met zijn allen besloten om even een kijkje te nemen. De bewaker bij de service ingang liet ons zonder problemen binnen.

PB200286-resize

DSC01691-resize

Nog even met zijn allen meegezongen met: ‘Zij gelooft in mij’ van Andre Hazes en toen was het bijna middernacht. Het tijdstip waarop het vuurwerk zou beginnen. Snel door naar het strand om een goed plekje uit te kiezen. We zaten eerste rang en hadden een geweldig uitzicht. Het was een zeer gezellige avond, helaas ook het afscheid van Karin en Ginger, aangezien zij definitief terug gaan naar nederland. Het vuurwerk was erg mooi en werd afgeschoten van de Cresent (ring rondom de palm), vanaf pontons tussen de blaadjes en vanaf de stam.

P1010288-resize

DSC01705-resize

DSC01685-resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.