5 en weer samen met Dylan een feestje!

5 en weer samen met Dylan een feestje!

11 September het echte feestje van Babette gevierd en dit jaar weer samen met Dylan. En ja ze zeggen nog steeds als ze later groot zijn dat ze gaan trouwen 😉 . Ook dit jaar weer en klasse feestje georganiseerd in een leuke speeltuin, waar ze voor de zomervakantie ook op schoolreisje heen waren geweest. Dylan & Babette wilden een disco feestje waarbij er veel gedanst zou worden. 15 kindjes zijn geweest en beiden hebben het erg leuk gevonden. Ze waren met name beide blij met de taart, waarvan een helft een lego taart was voor Dylan en de andere helft een my little pony regenboog taart. Babette wilde heel graag een regenboog erop!

ECB_4537_resize

Veel blije gezichtjes tijdens het feestje!

C&B_resize

Fun_resize

ECB_4546_resize

Cake_resize

B&D_resize
ECB_4571_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.