Een klimfeestje!

Een klimfeestje!

Eind September de verjaardag van Seth, een vriendje van Babette gevierd. Buiten is het nog te warm, dus een feestje in een park zit er niet in. De kinderen waren allemaal uitgenodigd in een indoor klimhal speciaal gericht op kinderen. Het was de eerste keer voor Babette en het was heel erg leuk. De klimmuren zijn heel aantrekkelijk vorm gegeven en als de kinderen een beetje durf hebben klimmen ze zo omhoog. Er waren een paar muren en een parcours met obstakels waarover heen geklommen moest worden. Je ziet goed welke kinderen een beetje durf hebben en een betere motoriek. Babette ging de eerste keer als een speer helemaal naar boven. Maar toen ze boven was realiseerde ze zich, dat het best wel hoog was. Ze ging heel goed naar beneden, maar de volgende keren daarna, niet zo hoog meer. Een meisje die uitgenodigd was mocht helaas niet mee doen. Ze was te licht en geen 14kg. Een minimum gewicht is noodzakelijk bij het klimmen, anders komen ze niet naar beneden en blijven ze boven hangen! Helaas voor haar mocht ze ook niet aan het klimparcours deelnemen, dit i.v.m. verzekeringen.

DSC01786_resize

ECB_4599_resize

ECB_4650_resize

Seth1_resize

ECB_4582_resize

Seth2_resize

DSC01815_resize

Seth3_resize

DSC01813_resize

Seth4_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.