Een dag in het water

Een dag in het water

Er zijn hier in de UAE een paar mooie waterparken. Cor en ik zijn in het verleden wel een paar keer geweest. Met Babette zijn we er 1x geweest toen ze nog een baby was. Nu eindelijk gelukt om naar eentje te gaan waar Babette groot genoeg is om bijna alle attracties te kunnen doen. Een paar andere waterparken, kunnen we wel naar binnen, maar de helft valt af, omdat ze nog te jong en niet lang genoeg is. Dylan, haar beste vriendje uit de klas en familie wilden graag mee. We hebben ons de hele dag vermaakt van 10-4 en ook voor ons volwassenen is het nog steeds leuk om van diverse glijbanen af te gaan. Dylan had nog een vriendje meegenomen die het weekend bij hen verbleef en samen met zijn oudere zus Morgan, hebben de kinderen met zijn 4-en zich heel goed vermaakt. Babette was in slaap gevallen voordat we de snelweg hadden bereikt en we begrepen dat dit ook het geval was met Dylan, Morgan en zijn vriendje Karlo. Het was een super dag voor Babette, zeker omdat ze niet lang daarvoor te horen had gekregen dat Dylan van school zal veranderen. Ze zitten al 4,5 jaar samen in een klas en zijn heel erg aan elkaar gehecht. Het is een logische wijziging, de nieuwe school is op nog minder dan 10 minuten lopen van hun huis en de schoolbus tijden sluiten veel beter aan. Toen ik het nieuws vertelde was ze echt heel verdrietig. Ze kon niet geloven dat Dylan vanaf januari nooit meer bij haar in de klas zit. Gelukkig wonen ze nog in Dubai en ook niet ver bij ons vandaan. Ze zullen elkaar nog zeker vaak zien en samen spelen.

WP1_resize

20151113-IMG_6038

20151113-IMG_6031

20151113-IMG_6025

20151113-IMG_5986

20151113-IMG_5955

20151113-IMG_5952

WP2_resize

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.