Weer les

Weer les

Linda en ik zijn afgelopen zaterdag voor de 3e maal bij elkaar gekomen voor een fotografieles van Priscilla. Ditmaal hadden we Souk al BaharĀ uitgekozen in Burj Dubai Downtown, omdat dit dicht bij ons nieuwe appartement ligt en het wel praktisch was, omdat we na de les met de mannen bij ons gingen BBQ-en. We waren niet heel erg op dreef, maar hebben toch nog een paar mooie plaatjes kunnen maken. Een herkansing gaan we doen in Madinat, om de cursus goed af te ronden. Ik krijg steeds meer plezier in het fotograferen en kijk nu al enorm uit naar onze vakantie in Nepal. We hebben allebei in totaal 2 weken vrij, waarvan we 1 week in Nepal zijn en 1 week in Dubai. Het weer in november is dan heerlijk in de UAE. We gaan dus lekker van ons appartement en van het land waarin we wonen genieten. Een andere omgeving om de observeren zorgt ervoor dat je weer een frisse blik hebt als we in Dubai terug zijn.

DSC_1643_resize

DSC_1642_resize

Het appartement bevalt super! Binnenkort komen Jan & Muriel langs (een oud collega van Cor met zijn vriendin), zij blijven een paar dagen en gaan dan door naar Oman, waar Jan een tijd gewoond heeft en op de middelbare school heeft gezeten. Verder gaan wij zelf op vakantie eind november, en misschien komt Naomy met Kees met de Kerst langs. Weer heerlijk gezellig bezoek in het vooruitzicht en Jessica heeft alweer aangegeven voor de 3e keer langs te willen komen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.