Babette’s vervroegde verjaardagsfeestje

Babette’s vervroegde verjaardagsfeestje

Babette is in Augustus jarig en met haar verjaardag zijn er altijd velen niet aanwezig omdat ze 2 maanden Dubai verlaten en terug naar hun moederland reizen. Wij zijn er altijd wel in de zomer en zijn alleen weg als we 2 weken met vakantie gaan. Dit jaar voor de Ramadan het verjaardagsfeestje gepland in een nieuwe waterspeeltuin waar ze ook eerder met haar klas op schoolreisje was geweest. Het feestje was begin juni en dan begint het al aardig warm te worden. Spelen in en met water kan altijd. Het was een groot succes bij alle kindjes die waren gekomen. Ditmaal geen gedeeld feestje met haar beste vriendje Dylan. Hij is naar een andere school gegaan dichter bij huis en heeft heel veel nieuwe vriendjes erbij gekregen van zijn nieuwe klas. Dit jaar daarom voor het eerst een feestje alleen voor Babette met haar beste vriendjes uit de klas, straat en kinderen van vrienden van ons. Het was een zeer geslaagde ochtend!

ECB_6589_resize

ECB_6612_resize

Verjaardag2_resize

ECB_6631_resize

Verjaardag1_resize

ECB_6643_resize

ECB_6647_resize

ECB_6651_resize

Met kerst had ik de hazelnoten-cranberry-slagroom-chocolade taart gemaakt voor het toetje. Babette had toen heel stellig gezegd, ik wil deze taart graag met mijn verjaardag en een appeltaart. Specifiek geen fondant taart in de vorm van een stripfiguur. Ze smaakten beide verrukkelijk!

ECB_6655_resize

ECB_6661_resize

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.