Vertier in het water!

Vertier in het water!

Tijdens de Ramadan geniet ik altijd van de verkorte werkdagen en ben ik al om 2 uur thuis. De laatste maandagen van het schooljaar daarom in het zwembad afgesproken met klasgenootjes van Babette en hun moeders die allemaal goede vriendinnen van me zijn. Op de maandag is Babette het hele schooljaar met Otto mee naar huis gegaan en aan het einde van de dag zag ik ze weer met zwemles. Of ik nam ze mee of Therese of we gingen gezellig samen kijken en bijkletsen. De klasgenootjes Alfie en Oscar vonden de zeemeermin vinnen van Babette en Catarina wel heel interessant en wilden ze lenen. Alfie zei nog heel stoer, ik vind het helemaal niet erg dat het roze is. Het is super cool zo’n vin! Dylan sloot zich nog aan op de laatste maandag voordat ze op vakantie gingen. Ook al zitten ze niet meer samen in de klas, het is alsof ze elkaar nog elke dag zien!

DCIM100GOPROGOPR6271.

DCIM100GOPROGOPR6275.

DCIM100GOPROGOPR6561.

DCIM100GOPROGOPR6588.

Alfie aan Oscar aan het uitleggen hoe je met de vin moet zwemmen!

DCIM100GOPROGOPR6611.

DCIM100GOPROGOPR6617.

DCIM100GOPROGOPR6633.

DCIM100GOPROGOPR6637.

DCIM100GOPROGOPR6658.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.